Składniki:
* 3/4 szklanki jogurtu naturalnego lub greckiego
* 1 ząbek czosnku
* 1 łyżeczka ziół prowansalskich
* sól i pieprz do smaku
Wykonanie:
Czosnek przecisnąć przez praskę. Jogurt wymieszać z czosnkiem, ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem.
Dip jest gotowy do podania.
Do jogurtowego dipu podałam snacki ryżowe PanSnack.
Polecam Wam te wyjątkowe ryżowe przekąski w 4 różnych smakach:
* papryka i oliwa z oliwek
* pizza i oliwa z oliwek
* ser i oliwa z oliwek
* cebulka z nutą śmietany i oliwa z oliwek
Opakowania są niewielkie 100 i 50 g co daje możliwość zapakowania paczuszki do plecaka, torebki czy koszyka na piknik. Idealne do pochrupania wieczorem przed telewizorem.
A po więcej zapraszam na stronę http://www.pansnack.com/. Znajdziecie tam pełną ofertę PanSnack.
smakowity sos :)
OdpowiedzUsuń