CHRUPIĄCE TOSTY Z MASŁEM ORZECHOWYM I BANANAMI

Tosty z masłem orzechowym i bananami to pomysł na pyszne, szybkie i słodkie śniadanie. Idealny posiłek dla dzieci, ale także po treningu. To coś dla miłośników masła orzechowego. Tosty można przygotować z przeróżnymi dodatkami i za każdym razem będą smakowały inaczej, a te z masłem orzechowym na stałe zagoszczą w naszym menu :)



Składniki:
* 4 kromki chleba tostowego
* 1 banan
* masło orzechowe (użyłam pasty orzechowej Radix- bis)

Wykonanie:
Wszystkie kromki chleba posmarować z jednej strony masłem orzechowym. Na wierzch 2 kromek ułożyć banana pokrojonego w plasterki, przykryć to pozostałymi 2 kromkami. Oba tosty zapiekać w opiekaczu/sandwichu.





1 komentarz:

Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz :)
Na wszelkie pytania postaram się odpowiedzieć jak najszybciej :)