Składniki:
* 2 puszki tuńczyka w sosie własnym
* 2 jajka
* 2 ogórki konserwowe
* 1 łyżeczka chrzanu (użyłam Moryń)
* 2 łyżki majonezu
* sól i pieprz do smaku
Wykonanie:
Tuńczyk odlać z zalewy, przełożyć do miski, rozdrobnić widelcem. Jajka ugotować na twardo, pokroić w bardzo drobną kostkę. Ogórki konserwowe zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki przełożyć do miski, dodać majonez, chrzan, sól i pieprz, dobrze wymieszać.
Wyglada apetycznie.Musze wyprobowac ten przepis.
OdpowiedzUsuńWyglada bardzo smacznie.Musze wyprobowac ten przepis.Dziekuje za propozycje przepisu.
OdpowiedzUsuńHerzliche Grüße
Uwielbiam tuńczyka pod każda postacią a ten przepis muszę nawet dzis wypróbować. Dziekuję i pizdrawiam
OdpowiedzUsuńTakiej pasty jeszcze nie robiłam. Wygląda bardzo smacznie. :)
OdpowiedzUsuńPolecam pychotka :)
Usuń