PASTA JAJECZNA Z POMIDOROWO- CZOSNKOWĄ NUTĄ

Pasta jajeczna z pomidorowo- czosnkową nutą to pyszna i szybka w przygotowaniu pasta na kanapki. Przyznam, że mi nudzą się już te wszystkie wędliny i sery, a taka pasta to świetna odmiana na kanapce śniadaniowej. Potrzebne jest tylko kilka składników chwila pracy i gotowe.
Składniki na pastę jajeczną z pomidorowo- czosnkową nutą:
* 5 jajek
* 2 łyżki ketchupu pikantnego
* 2 łyżki koncentratu pomidorowego
* 1 ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę
* sól i pieprz do smaku

Wykonanie:
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać ze skorupek.
W miseczce przy pomocy widelca rozgnieść jajka, dodać ketchup, koncentrat pomidorowy, czosnek przeciśnięty przez praskę, doprawić solą i pieprzem wedle uznania. Całość dobrze wymieszać.







Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz :)
Na wszelkie pytania postaram się odpowiedzieć jak najszybciej :)