Składniki na 1 wrapa:
* 1 saszetka (90 g) tapioki nawodnionej (użyłam Koala)
* masło czekoladowe do posmarowania
* 4 truskawki
* kilka płatków migdałów
Wykonanie:
Patelnię rozgrzać (najlepsza taka z nieprzywierającą powierzchnią). Wsypać saszetkę tapioki, łopatką wyrównać powierzchnię i brzegi wrapa. Podgrzewać go na patelni na średnim ogniu około 1 minutę. Następnie odwrócić na drugą stronę i ponownie podgrzewać minutę. Tak przygotowanego wrapa przełożyć na talerz, przestudzić. Posmarować z wierzchu masłem czekoladowym, na brzegach ułożyć połówki truskawek, wierzch posypać pokruszonymi płatkami migdałów.
Zdjęć nie widać, jakaś blokada czy co? wyłączyłam ABP bo myślałam że ja blokuję. Ciekawa jestem jak wrap wygląda?
OdpowiedzUsuńsprawdziłam na telefonie swoim, męża i córki, na tablecie i komputerze, wszędzie u mnie wyświetlają się zdjęcia. czy nadal jest problem?
Usuń